Efter tre år og over 1.000 sejltimer har vi nu fået udskiftet den gamle Ski Nautique båd fra 2012 ud med en helt fabriksny båd.

Vi er klar!
Den nye båd er allerede sat i vandet og ligger på det sædvanlige nummer 211 i Rungsted Havn. Vi er allerede utrolig glade for den og håber selvfølgelig at samtlige medlemmer vil få store glæde af den – og selvfølgelig passe godt på den.

 

Wakeboard tårn og andet udstyr
Der er et fint wakeboard tårn på denne nye båd, som formentlig vil glæde en stor del af klubbens – især wakeboard – medlemmer. Båden indeholder, ligesom den gamle, et fint anlæg, samt rig mulighed for siddepladser – både ved siden af bådføreren og nede bagi. Derudover er massere af opbevaringsplads i båden og en masse fede detaljer rundt omkring. Kom endelig ned og se den. Vi viser den stolt frem!

 

Vi skal blive bedre til at passe på båden
Dette drejer sig især omkring saltvand. Godt nok er vi en vandskiklub, der holder til ved havet, men ingen både har godt at for meget saltvand. Det vil altså sige at man ikke må gå direkte i båden, når man er våd.
Samtidig når båden ligger på sin plads skal man stige ned i båden ved at sætte sig på broen og derefter træde ned på den bagerste plade af båden. Undgå venligst at træde på puderne, da det slider på dem.

Vi glæder os til en forrygende sæson med massere af fladt vand og solskin, som formentlig vil give os en masse vandskiløb i 2015!

De bedste vandskihilsner,
Bestyrelsen 2015