STEP BY STEP

Alting har en start. Hvornår skal du prøve?

1. Find ud af hvornår vi sejler

Vi sejler 3-4 dage om ugen. Det kan du se under "sejltider". Hvis vejret er godt er vi der nok også højst sandsynligt. Men hvis vejret dårligt kommer vi ikke. Vi er at finde på Nordmolen på Rungsted Havn.

2. Pak dit badetøj

Det eneste du skal bruge er badetøj og et håndklæde. Vi har alt andet udstyr du skal bruge. Om det er vandski, wakeboard eller en tur på ringen så kan også prøve det.

3. Stå på vandet!

Vi synes det er sjovt at sige vi kan stå på vandet som Jesus gjorde. Sværere er det heller ikke. Vi er alle kompetente vandskiløbere, som kan lære dig at stå.

4. Det kedelige - betaling

Ja, desværre kan vi ikke gøre det gratis. Vi ville ellers meget gerne. Den største udgift er desværre benzinen som vi ikke kan undvære...

Prøv en vandski- eller wakeboardtur og se om det er noget for dig!

Har du ikke prøvet at stå på vandski før, eller er det mange år siden, at du sidst har stået på vandski, så har du muligheden for at få en prøvetur i Rungsted Kyst Vandskiklub. Rungsted Kyst Vandskiklub tilbyder lån af ski, veste, liner m.v. Det eneste du skal medbringe er håndklæde og badetøj. Klubben har flere trænede og uddannede bådførere, som er vant til at lære nybegyndere at stå på vandski, så de skal nok lære dig alt om, hvordan man gør! Rungsted Kyst vandskiklub tilbyder online betaling. Du kan derfor bestille og købe din prøvetur nu og så blot møde op til en af vores sejltider. Har du ikke prøvet at stå på vandski før, eller er det mange år siden, at du sidst har stået på vandski, så har du muligheden for at få en prøvetur i Rungsted Kyst Vandskiklub. Rungsted Kyst Vandskiklub tilbyder lån af ski, veste, liner m.v. Det eneste du skal medbringe er håndklæde og badetøj. Klubben har flere trænede og uddannede bådførere, som er vant til at lære nybegyndere at stå på vandski, så de skal nok lære dig alt om, hvordan man gør! Rungsted Kyst vandskiklub tilbyder online betaling. Du kan derfor bestille og købe din prøvetur nu og så blot møde op til en af vores sejltider.

Pay as you ENJOY

Efter du har prøvet én gang og virkelig er blevet grebet af vandsporten, kan du opgradere til et medlemskab. Her vil du kunne få én tur helt ned til 27 kr. + få alle fordelene ved at være medlem.

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os her!