MEDLEMSKAB

BLIV EN DEL AF FÆLLESKABET

Fra 25 kr. pr. tur

Når man er medlem kan man købe ture helt ned til 25 kr. pr. tur.

Udstyr

Vi er alt i udstyr lige fra begynder til konkurrence. Du kan altid låne en vest, hansker, våddragt og sågar badetøj.

Klubhus

Det er muligt at låne klubhuset til diverse arrangementer.

Bådfører

Som medlem vil du på et tidspunkt blive tilbudt at blive frivillig bådfører

Fællesskab

Når man er en del af Rungsted Kyst vandskiklub, er man også en del af vores fællesskab.

*Ved køb af et klippekort.

**25 kr. pr. tur for medlemmer under 26 år. 40 kr. pr. tur for medlemmer over 25 år.

Nordmolen på Rungsted Havn danner rammerne for Rungsted Kyst Vandskiklub.Klubhuset er placeret på Havnen 3, hvor klubben har materialegård, badefaciliteter,stue og køkken, som er med til at danne nogle gode rammer for vandskiklubben.For enden af Nordmolen er startbroen placeret. Det er her, at båden lægger til og fra,når der er aktivitet i klubben, og det er også herfra, at alt vandskiløb foregår. Nord forhavnen er klubbens slalombane placeret, som alle klubbens medlemmer ervelkommen til at benytte, hvis der bliver stået på vandski i klubbens regi. Klubben har uddannet sine egne bådførere, som både har certifikat frasøfartsstyrelsen, men som også er videreuddannet i klubben til at sejle vandski.
Denne uddannelse sikrer at klubben har dygtige og kvalificerede bådførere, som kan vejledenye medlemmer. Bådførernes uddannelse sikrer også, at sikkerheden er stor undersejlads i klubben. Rungsted Kyst Vandskiklub tilbyder alle medlemmer og gæster lån af ski, veste, linerm.v. D.v.s., at det eneste der skal medbringes for at få en vandskitur er håndklæde ogbadetøj. Hos os er fællesskabet godt. Vi ligger stor vægt på at alle trives i fællesskabet, hvor både store som små kan være med. Alle gæster udefra er også altid velkommen til at blot få en gæstetur, en tur i båden eller deltage i nogle af vores aftensarrangementer for medlemmer.

PAY AS YOU GO

Du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker at være i klubben. Er du ikke aktiv betaler du heller ikke ligeså meget. En tur kan koste helt ned til 25 kr. pr. tur ved køb af klippekort. Det er Danmarks billigeste. Og så er det nemt. Køb og betal allerede nu, så du er klar den dag solen skinner!

Kontakt os

Spørgsmål?

Kontakt os her!