Kære alle,

DVWF inviterer til bredde Børn & Unge træningslejr i Aalborg Vandskiklub d. 26. juni – 28. juni 2017. Træneren på lejeren vil igen i år være Stinne Søndergaard. Træningslejeren vil foregå i umiddelbar forlængelse af JFT #2 som også afholdes i Aalborg Vandskiklub
Træningslejeren inkluderer:

 • –  3 vandskiture/dag i 3 dage
 • –  Morgen, middag og aftensmad
 • –  Overnatning i medbragt telt eller klubhus

  Pris: 1.100 kr./deltager

  Procedure for tilmelding:
  Forbundet vil gerne opnå størst mulig demografisk alsidighed for deltagere. Derfor vil der være et begrænset antal pladser til rådighed for hver klub. Der må max. være 2 deltagende fra hver enkelt klub. Pladserne vil blive tildelt til de første 2 efter ”først til mølle princippet”. Skulle der være flere fra en enkelt klub, som ønsker at deltage, så kommer man på en venteliste. Når alle interesserede klubber har haft mulighed for at tilmelde, så vil de resterende pladser blive tildelt dem som står på ventelisten. Denne træningslejr er et breddearrangement. Derfor vil breddeløbere have fortrinsret til deltagelse. Ligeledes vil løbere som ikke deltog ved sidste års Rødekro træningslejr have fortrinsret i forhold til løbere, som deltog sidste år.

  Tilmelding sker på mail til: udviklingskonsulent@vandski.dk

  Øvrig information:

 • –  10 deltager pladser
 • –  Bådfører/hjælpetræner: (ikke fundet endnu)
 • –  Deltageralder: 10 – 18 år.
 • –  Der vil komme mere information til de deltagende, når deltagerlisten er på plads.

  Har I spørgsmål, så bedes I maile eller ringe til Udviklingskonsulent Rasmus Mikkel Søndergaard på ovenstående mail eller tlf. 42 43 77 15.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *